Caută
Close this search box.

Dragnea, dus din nou, de urgență, la spital. Posibilă operație!

Președintele PSD și al camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a ajuns din nou pe patul de spital, după o criză de spate. A avut nevoie de infiltraţii atât sâmbătă seară cât şi duminică dimineaţă. Dragnea fusese externat miercuri seară, după cinci zile de spitalizare.

Anunţul a fost făcut de secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu în cadrul şedinţei de lucru din Brasov care a ţinut să precizeze că în mod cert liderul PSD va fi prezent la şedinţa Comitetului Executiv Naţional de luni.

„Ar fi trebuit să participe astăzi şi Liviu Dragnea la această întâlnire. Aseară a avut iarăşi o problemă de sănătate. Medicii au insistat şi aseară a fost câteva ore internat. A făcut câteva injecţii. A urmat procedura medicală, sperăm ca totul să fie bine pentru că mâine avem o ședință foarte importantă. La ora 12.30 CExN va stabili lista candidaților la europarlamentare”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Sperăm ca starea de sănătate a președintelui Liviu Dragnea să fie foarte bună. Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltrații și terapie adițională nu e cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operație, așa cum l-au sfătuit toți medicii de specialitate. El încearcă această variantă ca să stea în picioare în aceste două luni de zile cât avem campania și alegerile urmând ca în iunie, dacă ascultă sfatul medicilor, să se opereze”, a mai anunțat Codrin Ștefănescu, citat de Antena3.ro și Realitatea.net.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri