vineri, mai 24, 2019
SlideShow
Acasă Actualitate Politic Dragnea e convins că Iohannis pierde alegerile: Îl mai avem vreo câteva...

Dragnea e convins că Iohannis pierde alegerile: Îl mai avem vreo câteva luni la Cotroceni!

4

Liviu Dragnea a declarat, vineri, după ce Klaus Ioahnnis a promulgat Legea bugetului de stat pe 2019 şi a criticat guvernarea PSD-ALDE, că şeful statului „este un mincinos etalon”, iar prin criticile sale panichează pensionarii, precizând că va mai fi doar pentru câteva luni la Cotroceni.

„Iohannis este un mincinos etalon. Sunt puţini oameni în lume care mint cum minte acest om. Ceea ce a făcut astăzi este a treia încercare de a introduce panică în rândul pensionarilor. Am înţeles că stă cu programul nostru (de guvernare – n.r.) sub pernă. Nu ştiu dacă îl citeşte sau i-l dictează cineva înainte să doarmă. La pagina 28 se spune foarte clar că în 2019 punctul de pensie va ajunge la 1.265 şi va ajunge în septembrie, aşa cum este programat”, a declarat Liviu Dragnea, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Dâmboviţa.

4 COMENTARII

  1. Si eu care credeam ca in luna mai avem alegeri pentru parlamentul UE…de fapt, avem alegeri prezidențiale !
    Ne-o spune teleormăneanul șef ! Omul care ,asemeni venezuelanului Maduro in Venezuela, va salva Romania de dușmanii externi, iar noi vom avea o viata mai buna.
    Un exemplu de prosperitate viitoare, acum in Venezuela inflația a trecut de 1 000 000% , iar cu un salariu nu poți 1 kg de carne de pasare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 9 =