Caută
Close this search box.

Dragnea le-a ordonat televiziunilor să nu mai dea nimic despre Rareş Bogdan

rareş bogdan

Desantul lui Rareș Bogdan pe scena politică i-a adus acestuia o prezență masivă pe mai multe televiziuni. Mesajele directe, percutante ale fostului moderator TV, devenit locomotivă electorală pentru PNL, i-au speriat pe cei de la PSD și ALDE. Și au trecut la măsuri.

Liviu Dragnea a apăsat deja pedala: a ordonat, prin intermediari, ca televiziunile finanțate masiv de PSD (în primul rând, Antena 3, RTV și TVR) să evite initarea în studio a lui Rareș Bogdan, introducerea lui prin telefon sau promovarea mesajelor sale, sub orice formă. Informația este confirmată de un om-cheie dintr-o televiziune.

Patru televiziuni din cinci l-au scos din live. Ieri, la Timișoara, Rareș Bogdan a remarcat deja o schimbare de atitudine a unor televiziuni. La o întâlnire cu simpatizanții PNL, în Piața Operei, el a spus:

„În momentul ăsta mie mi-e frică – eu, care vin din presă dupa 15 ani – că nu o să putem să ne exprimăm. Astăzi, când am avut un discurs împotriva lor în fața a 5.000 de oameni, au intrat în live cinci televiziuni, și în momentul în care am vorbit despre Dragnea, despre îngenuncherea PSD, a mai ramas în live doar una.

Deci, patru televiziuni au oprit transmisia în momentul în care am început să vorbesc de Dragnea, de PSD, de infractori, de faptul că în democrație hoții stau la pușcărie, dar și de Laura Codruța Kovesi.

O televiziune a mai transmis încă patru minute și s-a întrerupt și aia. Mă aștept la asta, dar vom fi peste tot. Vom vorbi în piețe, vom vorbi în mediul online, vom vorbi în toate formulele posibile pentru ca România să se trezească”.

Un răspuns

  1. Lui Bogdan ii place sa se victimizeze,crede ca obtine procente,Asta-i vrajeala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri