Caută
Close this search box.

Dragnea rămâne internat câteva zile şi ar putea fi operat

liviu dragnea

Liviu Dragnea rămâne internat pentru câteva zile, după ce sâmbătă, imediat după un eveniment la PSD Ilfov, a mers la un spital din Capitală din cauza unor dureri de spate.

Preşedintele PSD a fost supus unor investigaţii medicale, a făcut un RMN, iar medicii au decis ca Dragnea să fie ţinut în spital câteva zile.

Liviu Dragnea şi-ar putea întrerupe turneul prin ţară din cauza sănătăţii precare

În perioada următoare, medicii vor decide dacă este cazul ca Liviu Dragnea să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Potrivit lui Codrin Ştefănescu, ar fi vorba de o dublă hernie de disc.

Preşedintele PSD a fost supus unor investigaţii medicale, a făcut un RMN, iar medicii au decis ca Dragnea să fie ţinut în spital câteva zile. În perioada următoare, medicii vor decide dacă este cazul ca Liviu Dragnea să fie supus unei intervenţii chirurgicale, potrivit adevarul.ro. Codrin Ştefănescu a declarat că ar fi vorba de o dublă hernie de disc.

„Ar fi vorba de o dublă hernie de disc, dar vor mai fi făcute investigaţii în cursul zilei de azi pentru un diagnostic concret şi pentru a se decide dacă este nevoie de operaţie. Durerile s-au acutizat în ultimele săptămâni. Medicii sunt puţini îngrijoraţi, dar sperăm să fie bine“, a declarat Ştefănescu într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Întrebat dacă este internat într-un spital de stat sau la o clinică privată, detaliu intens comentat în mediul online, Codrin Ştefănescu a refuzat să răspundă, spunând că este vorba de „o chestiune internă“. Potrivit unor surse, în weekend, internările se fac în regim de urgenţă, indiferent că vorbim despre clinică de stat sau privată.

Liviu Dragnea ar fi trebuit să fie prezent duminică la PSD Brăila, unde au loc alegeri pentru conducerea filialei partidului, după demisia lui Mihai Tudose.

Luni, Dragnea urma să fie reaudiat la instanţa supremă în procesul privind angajările fictive de la Teleorman.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri