Caută
Close this search box.

După China, Indonezia și Etiopia au menținut la sol Boeing 737 MAX 8

Luni, China, Indonezia și Etiopia au menținut la sol bazele flotei Boeing Co 737 MAX 8 în timp ce anchetatorii au găsit cutia neagră a avionului prăbușit care a ucis 157 de persoane în cel de-al doilea dezastru care implică modelul acestui avion în ultimele șase luni, potrivit Reuters.

Avionul Ethiopian Airlines ce se îndrepta spre Nairobi s-a prăbușit duminică după ce a decolat de la Addis Abeba, ucigându-i pe toți la bord. Victimele erau din 33 de state și au inclus și 22 de membri ai ONU.

Descoperirea cutiei negre, atât cu înregistratorul de voce din cabina de pilotaj, cât și cu datele digitale de zbor, raportate de televiziunea de stat etiopiană, ar trebui să pună în lumină cauza accidentului. „Deși nu cunoaștem încă cauza accidentului, a trebuit să decidem să menținem la sol flota specială ca măsură suplimentară de siguranță”, a declarat Ethiopian Airlines. Compania aeriană are alte patru jeturi 737 MAX, conform site-ului de urmărire a zborului FlightRadar24.

Linia 737 este cea mai bine vândută aeronavă de pasageri modernă din lume și este considerată una dintre cele mai fiabile din industrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri