Caută
Close this search box.

E oficial. Liviu Dragnea nu se va prezenta la audierile din dosarul angajărilor fictive, fiind în spital

liviu dragnea

Președintele PSD trebuia să se prezinte luni, 18 martie, la ICCJ în procesul privind angajările la Protecţia Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea s-a internat în spital. Mâine trebuia audiat în dosarul în care a primit 3 ani cu executare. Recursul a început, în urmă cu o lună, cu o amânare.

Liderul social-democrat are dublă hernie de disc şi va rămâne internat pentru câteva zile, a declarat secretarul general al PSD, Coridn Ştefănescu, la un post tv.

Liviu Dragnea nu va putea fi astfel audiat de instanță. Completul de 5 judecători de la Înalta Curte a decisese că Dragnea și două dintre directoarele de la DGASPC Teleorman, Florea Alesu și Olguta Șefu, să fie audiați ca inculpați în dosarul Angajarilor fictive pe 18 martie. În primă instanță, Dragnea fost condamnat la 3 ani cu executare.

„Aseară ne-a anunţat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi (duminică – n.red.) vor face analize suplimentare pentru a stabili dacă este nevoie de analize suplimentare sau nu. Medicii nu exclud varianta unei intervenţii chirurgicale. I-au reproşat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă, rezistând la durere”, a spus Codrin Ştefănescu. Conform Newsweek.ro Liviu Dragnea a fost prezent, sâmbătă, la PSD Ilfov unde au avut loc alegeri pentru organizaţia locală. Şeful PSD a vorbit celor prezenţi o bună bucată de timp. La puţin timp după declaraţii, Liviu Dragnea a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital.

2 răspunsuri

  1. E prea cusută cu ață albă boala lui Dragnea. Interesant, scârba aia SS o cheamă pe Kovesi chiar cand trebuia sa plece la Bruxelles, iar idolul Ei, Dragnea se îmbolnăvește grav chiar cand trebuie sa meargă la proces. Doi oameni de nimic, alături de mulți alții din psd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri