Caută
Close this search box.

Eugen Tomac spune că a fost „acasa la președintele Trump”

Politicianul român Eugen Tomac scrie pe Facebook că vineri seară a fost fost „acasa la președintele Trump” și postează o imagine cu președintele american.

Tomac afirmă că a fost fost invitat la reședința din Florida a lui Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”, liderul PMP postând și o imagine în care apare alături de președintele Statelor Unite.

Iată mesajul postat de Eugen Tomac:

In această seară am fost invitat la reședința din Florida a Președintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”.

Am răspuns acestei invitații din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre.

Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenți o adevărată lecție de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America și despre cum se face politica activa în cea mai veche și consolidată democrație din lume.

Întâlnirea cu Președintele Donald Trump și Melania Trump a fost un moment unic și i-am adresat liderului de la Casa Albă invitația de a vizita țara noastră!

Am discutat cu mulți politicieni si oficiali americani și tuturor le-am vorbit despre România, R. Moldova și despre viitorul Europei unite după modelul american.

Eu cred că orice politician care își iubește țara face o politică înțeleaptă și fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică și mare din nou!

 

Sursa foto: Facebook/Eugen Tomac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri