Caută
Close this search box.

Facebook a eliminat 1,5 milioane de videoclipuri ale atacului din Noua Zeelandă

facebook

Facebook Inc a declarat că a șters 1,5 milioane de videoclipuri la nivel mondial în legătură cu atacul din moscheile din Noua Zeelandă în primele 24 de ore de la atac, potrivit Reuters.

„În primele 24 de ore am eliminat 1,5 milioane de videoclipuri ale atacului la nivel global, dintre care peste 1,2 milioane au fost blocate la încărcare …”, a declarat Facebook într-un tweet sâmbătă târziu.

Compania a spus că elimină, de asemenea, toate versiunile editate ale videoclipului care nu prezintă conținut grafic din respect pentru persoanele afectate de împușcăturile din moschei și preocupările autorităților locale.

Bilanțul victimelor a crescut duminică la 50 de persoane. Bărbatul înarmat care a atacat două moschei vineri a transmis live atacurile pe Facebook timp de 17 minute, folosind o aplicație destinată entuziaștilor de sporturi extreme, copiile atacului fiind partajate pe rețelele de socializare chiar și la câteva ore după atac.

Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a declarat că dorește să discute despre difuzarea transmisiilor live cu Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri