Caută
Close this search box.

Firea face bilanțul gropilor din București: Am identificat 800 de gropi, foarte multe, spun eu

Primarul Capitalei Gabriela Firea, a declarat marți că s-au identificat 800 de gropi pe străzile din București, susținând că se lucrează deja la reabilitarea tronsoanelor afectate de vremea rece şi de soluţiile folosite pentru deszăpezire.

„Cea mai mare problemă în municipiul Bucureşti este faptul că, după perioada de iarnă şi după acţionarea cu antiderapant, sunt foarte multe gropi. Poliţia Locală şi Administraţia Străzilor am identificat 800 de gropi, foarte multe, spun eu. Singura veste, să-i spunem bună, este că anul trecut erau o mie pe vreme aceasta, acum avem 800 de gropi identificate la începutul primăverii”, a afirmat Gabriela Firea, marţi, în cadrul comandamentului organizat la Primărie.

Potrivit acesteia, Administraţia Străzilor „a acţionat deja pe 600 de gropi, dar încă sunt în continuare de reparat, de reabilitat”.

Firea a făcut apel la instituţiile din subordine, la primăriile de sector şi la cetăţeni să anunţe Primăria generală la call-centerul instituţiei cu privire la existenţa gropilor, spunând că va începe o perioadă de „lucrări extinse” de reabilitare a gropilor.

Un răspuns

  1. Au gasit 800 de gropi , dar se astepta la vreo 7-8 milioane de gropi in Bucuresti ,asta-i floare la ureche le plombeaza din mers pe miliarde de Eu , nevoie pt campanii electorale PSD !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri