Caută
Close this search box.

Fostul premier, Mihai Tudose, a suferit un infarct. Medicii i-au montat două stenturi

mihai tudose

Update

Mihai Tudose a fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie şi a fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate două stenturi.

Fostul premier a postat un mesaj în care spune că este bine şi mulţumeşte medicilor pentru intervenţiile făcute: „Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”
Prof.dr. Şerban Bubenek, directorul Institutul C.C. Iliescu, a afirmat că pacientul a trecut cu bine momentul şi este stabil.

Fostul premier, Mihai Tudose, a suferit un infarct, marti dupa amiaza, și a fost transportat cu ambulanta la spital, au declarat surse medicale pentru MagnaNews.

Mihai Tudore a suferit un infarct marți dupa amiaza. Fostul premier se află în stare gravă la Institutul de Cardiologie CC Iliescu din București.

Medicii sunt rezervați în privința stării de sănătate a lui Tudose. În momentul transmiterii acestei știri, Mihai Tudose este suspus unor investigații de urgență în cardiologie și se analizează posibilitatea de montare a unor stenturi.

Tudose este cunoscut cu hipertensiune arterială cronică.

Victor Ponta a confirmat pe Facebook că fostului premier i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital.

„Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alături de el la momentul în care nu s-a simtit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi) / mulțumim celor de la Ambulanță și de la SMURD pentru intervenția profesionistă / am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui și cu siguranță va fi totul bine / Îl asteptăm toți pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomania care are mare încredere și mare nevoie de el!”, a scris Ponta pe Facebook.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018. La sfârșitul lunii ianuarie, Tudose și-a anunțat demisia din PSD și înscrierea în partidul înființat de Victor Ponta, afirmând că și-a pierdut orice speranță că „lucrurile se vor îndrepta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri