Caută
Close this search box.

FOTO. Gabriela Paraschiv, medaliile ei mondiale, europene și viitorul care sună bine

3 martie a fost o zi cu totul specială pentru o tânără minunată, un carecter și un suflet de aur, cu o dăruire și o valoare sportivă de excepție:
GABRIELA PARASCHIV a împlinit 18 ani și, cum spuneam, dincolo de calitățile ei interioare și sufletești extraordinare, este deja medaliată europeană și mondială de junioare și, desigur, multiplă campioană națională la canotaj.

La mulți plini de împliniri și de fericire, Gabi, să ai în continuare cel mai senin și luminos drum și destin posibil, în această lume atât de dură, de dificilă, de nebună, dar și dumnezeiesc de frumoasă a canotajului!

Gabi a avut în 2018 cel mai bun an al ei de până acum, un an de muncă intensă, de performanță și medalii la toate competițiile internaționale la care a participat, ceea înseamnă mult. 2019 va fi și mai încărcat, și mai plin de reușite, nu avem nicio îndoială!

Gabriela Paraschiv s-a născut pe 3 martie 2001, la Călărași. A început canotajul la 13 ani, în 2014, antrenorul care a decsoperit-o fiind Daniel Bănățeanu.

A fost multiplă campioană și medaliată națională pe apă și indoor, devenind campioană națională din nou, la ergometru, dublu, chiar zilele trecute, alături de o altă tânără excepțională, de mare viitor, Cristina Drugă. În 2018, la Campionatele Europene de juniori din Franța, Gabriela Paraschiv a cucerit bronzul la 4 vâsle (4x), iar la Campionatele Mondiale de juniori din Cehia, a castigat un alt prețios bronz, la opt plus unu (8+).
În fine, anul a fost încheiat cu încă două medalii balcanice de argint, la 4 vâsle (4x) și la opt plus unu (8+). Gabi ne promite că în 2019 vor fi alte noi și strălucitoare medalii, iar viitorul – nu ne îndoim nicio clipă – sună foarte bine pentru ea.
.

LA MULȚI ANI SENINI, GABI! Drumul tău este deja străjuit de îngerii izbânzilor și ai luminii! Totul e să rămâi omul MINUNAT care ești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri