Caută
Close this search box.

Grapini, aşteptată cu flori la întoarcerea de la Bruxelles de către reprezentantul oficinei MicNews

maria grapini

Eurodeputatul Maria Grapini a fost întâmpinată cu flori de preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, la întoarcerea de la Bruxelles, după audierea Laurei Codruta Kovesi. Căldăraru a spus apoi că Grapini i-a promis ajutor financiar.

„Mă bucur că ne reprezentaţi cu devotament în Parlamentul European. (…) Cei care vă critică să nu-i luaţi în seamă, să le spuneţi să le dea Dumnezeu sănătate”, i-a spus Căldăraru.„Eu am conştiinţa împăcată”, a răspuns Grapini.

Căldăraru a spus că Maria Grapini i-a promis ajutor financiar. „Astăzi, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti, domnul Mihai Căldăraru, preşedinte al Asociaţiei MicNews, a avut deosebita plăcere să o întâmpine pe Doamna Maria Grapini cu un frumos buchet de flori, reprezentând respectul pentru activitatea constructivă depusă de aceasta în slujba oamenilor simpli şi a celor nevoiaşi, care au nevoie de sprijin în viaţă de zi cu zi.

În urma întrevederii avute, Doamna Maria Grapini a recunoscut meritele deosebite ale Asociaţiei MicNews – Bucureşti în domeniul social şi a promis ca în viitorul apropiat să poată ajuta în continuare cu tot ceea ce îi stă în putinţă, derularea pe mai departe a proiectelor asociaţie, precum şi un sprijin financiar prin contactarea de noi sponsori care să pună umărul la realizarea tuturor proiectelor sociale.

Mihai Căldăraru, Preşedinte al Asociaţiei MicNews i-a transmis Doamnei Maria Grapini, O Primăvară Frumoasă şi Succes în activitatea de Deputat în Parlamentul European”, este descrierea postată de Căldăraru pe You Tube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri