Caută
Close this search box.

Hillary Clinton exclude candidatura sa pentru prezidențialele din 2020

Hillary Clinton a exclus o a doua candidatură pentru alegerile prezidențiale din SUA în 2020, relatează BBC.

„Nu candidez, dar voi continua să lucrez, să vorbesc și să lupt pentru ceea ce cred”, a declarat doamna Clinton pentru postul de televiziune News 12 din New York.

Fiind candidat democrat în 2016, Hillary Clinton a fost mult așteptată să devină prima femeie președinte american, înainte de o înfrângere șoc în fața lui Donald Trump. Întrebată de News 12 în cazul în care ea va candida din nou pentru orice birou public în viitor, ea a spus: „Nu cred”.

Interviul este prima dată când doamna Clinton a respins definitiv speculațiile că ar putea să-l înfrunte din nou pe Trump în 2020. Ea a spus că a vorbit cu unii dintre candidații democrați pentru anul 2020. „Le-am spus fiecăruia dintre ei, să nu luați nimic de-a gata”, a spus ea.

Hillary Clinton a fost prima femeie nominalizată de un partid major în istoria statului. Ascensiunea ei la biroul de vârf a fost analizată pe scară largă, dar nu a fost garantată, dar a fost agresată de acuzațiile de a se baza prea mult pe donatorii bogați, prea aproape de Wall Street și în afara legăturilor cu alegătorilor mai tineri. Ea a fost necontenit pusă la zid de către Trump, care a forțat mulțimile de oameni, pe traseul campaniei, să cânte „Încuiați-o”. Înfrângerea ei a determinat o perioadă de „căutare sufletească” pentru Partidul Democrat, care se pregătește acum pentru un concurs primar larg deschis, care a văzut deja mai mult de 10 concurenți anunțându-și candidaturile.

Un răspuns

  1. Hillary este deja in „tocatorul” de hartie al „istoriei” de tip „face-Boc” care produce „inca” prea multa maculatura si incalzire globala.
    „Societatea „”deschisa”” este”locul” in care aceasta femeie isi va sfarsi probabil „epica galerie” de „fantezii” politice „sub-realiste”.
    Cu cat va „vorbi si va lupta” mai mult (in tara ei) cu atat mai mult consider ca fiecare tara are obligatia de a-si suporta proprii „lideri” iar pe noi ceilalti, scutiti-ne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri