Caută
Close this search box.

Împușcături într-un tramvai din orașul olandez Utrecht. Poliția nu exclude un motiv terorist al incidentului

Poliția olandeză a declarat că mai multe persoane au fost rănite luni în urma unei serii de împușcături care a avut loc într-un tramvai din centrul orașului Utrecht, potrivit Reuters.

Poliția nu avea inițial detalii suplimentare despre incident și nu a relatat cât de grav au fost rănite victimele. „Mai multe împușcături au fost trase într-un tramvai și mai mulți oameni au fost răniți. Elicopterele sunt la fața locului și nu au fost făcute arestări”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Joost Lanshage.

Reprezentantul local RTV Utrecht a citat un martor ocular spunând că a văzut o femeie aflată la pământ în mijlocul acestei confruntări. Mai mulți bărbați au fugit de la locul incidentului, a spus martorul.

Ulterior poliția a revenit cu mai multe declarații afirmând că incidentul ar fi putut avea un motiv terorist. Purtătorul de cuvânt al poliției, Joost Lanshage, a declarat că poliția are în vedere această posibilitate. Primul ministru Mark Rutte a declarat că este „profund îngrijorat” de incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri