Caută
Close this search box.

Incredibil! Simona Halep a fost acuzată că a trişat la Dubai

Halep

Simona Halep a fost acuzată de presa din Statele Unite că a dat dovadă de lipsă de profesionalism în timpul turneului de la Dubai.

Campioana noastră și-ar fi anulat un antrenament dinaintea unui meci, pentru că a vrut să mai doarmă două ore.

„Evenimentele au determinat-o pe Halep să trișeze înaintea unui meci de la Dubai. A adormit cu greu și se simțea obosită când alarma a sunat la ora 8 dimineața, așa că a mai dormit pentru încă două ore.

Apoi s-a îmbrăcat, a luat micul dejun și a disputat meciul fără să facă pregătirile obișnuite. A câștigat, dar nu și-ar fi oprit niciodată alarma dacă un antrenor îi supraveghea programul”, susţine Los Angeles Times, citat de ziare.com.

Întrebată la o conferință de presă despre această întâmplare şi despre acuzele care i s-au adus, românca a declarat:

„Nu sunt genul acesta de persoană. Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine!”

Meciul Simonei Halep cu Barbora Strycova, din turul doi de la Indian Wells, se joacă vineri şi va fi transmis în direct la Digi Sport.

„În acest moment, corpul meu este ok, nu am nici o durere, mă simt foarte bine. Trebuie doar să cred și să lupt în fiecare meci pentru a învinge. Aici găsesc condiții excelente. Mă simt foarte relaxată tot timpul aici, din acest motiv iubesc acest turneu, mai ales că l-am și câștigat”, a spus Simona la conferința de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri