Caută
Close this search box.

Irina Begu, învinsă la Miami de Bianca Andreescu, după ce a avut minge de meci. Monica Niculescu s-a calificat în turul doi

Begu Bianca Andreescu Miami

Irina Begu a fost din nou învinsă de Bianca Andreescu în primul tur, deşi, de această dată, Begu avea 5-1 în setul al doilea şi minge de meci.

Proaspăta campioană de la Indian Wells a avut o revenire incredibilă şi s-a impus cu 4-6, 7-6 (2), 6-2.

Intențiile ofensive ale Irinei Begu au ieșit la iveală încă din primele game-uri ale partidei, potrivit gsp.ro. Românca a început cu break, pe care l-a confirmat ulterior, însă Andreescu a revenit și a egalat la doi. Irina Begu a continuat să joace solid, a imprimat multă greutate loviturilor de pe ambele părți ale terenului și a reușit un nou break. Pe care l-a menținut până la finalul primului set, câștigat cu 6-4.

Dornică de revanşă în faţa Biancăi Andreescu, după înfrângerea suferită în primul tur la Indian Wells, Begu  a reuşit să ajungă la 5-1 în setul al doilea şi să aibă minge de meci. Dar Irina a ezitat, nu și-a folosit experiența net superioară și a clacat. De la 5-1, s-a văzut egalată şi învinsă în setul doi la tie-break.

Deşi avea serioase probleme fizice, Bianca a renăscut parcă şi, pe fondul căderii psihice a adversarei, a reuşit să o învingă, Begu fiind de nerecunoscut.

În schimb, Monica Niculescu s-a impus categoric în meciul cu Tamara Zidansek- 6-1, 6-2 şi s-a calificat fără probleme în turul al doilea la Miami.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri