Caută
Close this search box.

Judecătorul Cristi Danileţ este anchetat şi judecat pentru ceea ce a postat pe reţelele sociale

cristi danileţ

Judecătorul Cristi Danileţ a anunţat că a trebuit să se prezinte în faţa CSM pentru a fi judecat în legătură cu postările critice la adresa lui Tudorel Toader de pe Facebook.

Danileţ a dezvăluit că Inspecţia Judiciară a declanşat mai multe anchete în legătură cu postările sale.„Sunt chemat la CSM pentru a răspunde la o acuzaţie care s-a adus împotriva mea, urmare a unor postări pe Facebook împotriva ministrului Toader.

S-a făcut o investigaţie disciplinară, s-a ajuns la concluzia că atunci când am vorbit ceva rău de ministrul Toader nu am încălcat legea statutului magistraţilor, dar posibil că am încălcat codul nostru deontologic.

Şi pentru a răspunde la posibila încălcare, sunt astăzi chemat la CSM să îmi prezint apărările şi să fiu judecat, să se stabilească dacă am încălcat sau nu codul deontologic.

Dacă se va considera că nu, plec acasă liniştit, bucuros că am cheltuit banii de avion dus-întors. Dacă se spune că am încălcat codu deontologic, atunci hârtia aia se duce la dosarul meu personal şi la o eventuală dorinţă a mea de a promova în funcţie voi fi blocat un număr de ani”, a declarat Danileţ, conform Aktual24.

Danileţ a precizat apoi că în ultimul an au fost mai multe sesizări din oficiu ale Inspecţiei Judiciare cu privire la postările de pe Facebook.

Un răspuns

  1. Infractorii si-au constituit propriul parchete,respectiv Inspecţia Judiciară si mai ales SSIIJ care, la ordin, anchetează si judeca magistrații. Ghita fugit din fata legilor Romaniei, pe care le ignora si le ofensează, persoană aflată sub mandat de arestare, face plângere penală fostului procuror șef DNA, iar Adina, floarea de la butoniera lui Toader, se execută si execută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri