Caută
Close this search box.

Kovesi, pusă sub control judiciar, cu interdicţia de a ieşi din ţară: Nu am voie să vorbesc despre dosar

kovesi

Laura Codruţa Kovesi a fost plasată joi sub control judiciar de procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă în legătură cu aducerea în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Potrivit surselor, lui Kovesi i s-a comunicat că are calitatea de inculpat în acest dosar.

Și Antena 3 a anunțat joi seară că Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub control judiciar după mai bine de șase ore de audieri la secția specială a Adinei Florea.

Potrivit Antena3, citată de G4Media, Kovesi nu are voie să iasă din România fără permisiune specială și, deși ar avea în continuare voie să activeze ca procuror, nu ar mai putea-o face în Parchetul General.

”Face parte din campania de hărțuire”, a declarat Laura Codruța Kovesi, după audierea de la Secția specială pentru investigarea magistraților. Prin măsura controlului judiciar, lui Kovesi i se interzice părăsirea teritoriului țării și nu-și mai poate exercita activitatea de procuror.

”În acest moment nu am voie să vă spun absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat astăzi. Mi s-a interzis de către procurorul de caz să mai vorbesc cu presa pe acest dosar, ca atare nu vreau să am probleme”, le-a explicat Kovesi jurnaliștilor, întrebată fiind despre măsura luată împotriva sa.

„Este o măsură luată pentru a mi se închide gura”, a adăugat fosta şefă a DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri