Caută
Close this search box.

Kremlinul respinge apelul lui Trump de retragere a trupelor din Venezuela

vladimir Putin

Kremlinul a respins joi apelul din partea președintelui american Donald Trump pentru ca Rusia să se retragă din Venezuela și a afirmat că acțiunile sale au fost legale și convenite cu guvernul legitim al statului latinoamerican, a informat agenția de știri RIA citată de Reuters.

Trump a cerut miercuri Rusiei să-și scoată trupele din Venezuela și a spus că „toate opțiunile” au fost deschise pentru a face acest lucru. Rusia a refuzat să comenteze rapoartele pe care le-a trimis militarilor ruși în Venezuela.

Un răspuns

  1. Rusia nu va lasa „din mana” cea mai mare resursa planetara (partial explorata) de petrol si gaze, care este Venezuela.
    Maduro nu va fi schimbat de „presedinti alesi” prin anticamerele inguste de la Washington.
    Iar politica militara a Rusiei se desfasoara in stricta relatie cu dreptul international si nu poate tine cont de „politicile” unei organizatii care au la baza actoria.
    Si pana cand SUA nu inchide „parteneriatul” strategic cu Romania si „scutul” de la Deveselu (fara sa mai vorbim de prostiile fara viitor din Polonia) va trebui sa ne obisnuim cu o prezenta militara permanenta a Rusiei in America, iata astazi a inceput cu America sudica (ma asteptam la cea centrala) dar in fine, s-a negociat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri