Caută
Close this search box.

Laura Codruța Kovesi, victorie uriașă la Parlamentul European!

kovesi

Victorie formidabilă pentru fostul șef al DNA. Nimeni altul decât Antonio Tajani, preşedintele Parlamentului European, a transmis Guvernului român că Laura Codruţa Kovesi este candidatul susţinut de PE pentru postul de procuror-şef european. Tajani a postat pe contul său de Twitter scrisoarea adresată autorităţilor de la Bucureşti.

„Laura Codruţa Kovesi este candidatul Parlamentului European pentru şefia Parchetului European. Ea are toate calităţile necesare pentru a face o treabă excelentă. Avem nevoie de mai multe femei extemplare precum Laura Codruţa Kovesi în posturi de conducere”, scrie Tajani, postând şi documentul adresat vineri lui George Ciamba, în calitate de preşedinte al Consiliului UE.

Laura Codruţa Kövesi is @Europarl_EN candidate for European Public Prosecutor Office. She has all the qualities required to do a great job. We need more exemplary women like her in leadership positions. pic.twitter.com/Kli8vxH189

Negocierile se impun pentru că Parlamentul European a optat pentru Laura Codruţa Kovesi, în timp ce votul indicativ din Consiliul UE a fost favorabill candidatului francez, Jean – Francois Bohnert (şeful Parchetului din oraşul Reims).

Laura Codruța Kovesi are în acest moment șanse uriașe pentru șefia Parchetului european, mai ales că și în Franța, țara lui Bohnert, are deja opinii favorabile covârșitoare de parttea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri