Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea a fost definitiv îngropat de martorii din Dosarul DGASPC

liviu dragnea

Internarea strategică a lui Liviu Dragnea într-un spital privat nu a putut opri cursul procesului de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Audierile martorilor au continuat, iar declarațiile acestora îl îngroapă definitiv pe liderul PSD.

Primul martor audiat la proces a fost Valerica Neagu, pensionată din funcția de referent în cadrul Biroului de Resurse Umane al DGASPC Teleorman. „Îmi mențin toate declarațiile. Toată direcția cunoștea situația celor două angajate, chiar și Șefu Olguța, care era director adjunct și era imposibil să nu știe. Cele două angajate veneau la direcție doar când se încasa salariul ori când aveau nevoie de adeverințe. Am aflat că ele nu veneau la serviciu pentru că lucrau la partid”, a declarat Valerica Neagu.

La audiere a urmat Jenica Dumitru, fosta șefă a Serviciului Resurse Umane din DGASPC Teleorman, cea care a avut, în toate fazele procesului, cele mai consistente declarații. „Îmi mențin toate declarațiile date la DNA, inclusiv cele în calitate de inculpat, în faza de urmărire penală. Știam de situația celor două de la doamnele Valerica Neagu și Ioana Pește, care erau angajate la Resurse Umane. Lucram din 2002 în această instituție și auzisem vorbindu-se în instituție că cele două salariate nu vin la serviciu, dar informații mai precise le-am aflat din momentul numirii ca șef-serviciu. Floarea Alesu, directorul de atunci, mi-a spus că se cunoaște această situație la Consiliul Județean Teleorman. Nu este treaba mea! – mi-a spus Floarea Alesu, fără a motiva în vreun fel. Toată lumea considera că domnul președinte Dragnea știa de situație și probabil că era dispoziția dumnealui ca cele două să lucreze acolo. (…) O dată pe an se punea în discuție organigrama instituției, prilej cu care Floarea Alesu susținea că mergea și discuta cu domnul președinte al Consiliului Județean Teleorman și că acesta afirma că are cunoștință de această situație, fără a-mi da explicații”.

Și Lucian Lazăr, cel care a făcut pontajul unor angajați la DGASPC Teleorman, știa despre situația celor două angajate fictiv. „Eu îi făceam pontajul Adrianei Botorogeanu. Dar nu și graficul de lucru, având în vedere că nu muncea în cadrul Centrului. Se știa că Botorogeanu nu lucrează efectiv la instituție, ci în altă parte. Din auzite, era vorba despre PSD Teleorman”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri