Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea ar lua în calcul să fugă din ţară ca să scape de condamnare

liviu dragnea

„Îmbolnăvirea” subită a lui Dragnea nu a fost întâmplătoare, spun tot mai multe surse, de pe mai multe paliere. Motivul ar fi pierderea majorității pro-achitare în completul de 5 care-l judecă.

Dragnea a aflat acum câteva zile că la termenul de ieri urma să se mai dea doar un singur termen, pentru ca avocații să pună concluziile pe fond, apoi judecătoarele ar fi rămas în pronunțare.

El a sperat până în ultima clipă că la termenul de ieri judecătoarele vor amâna cauza, dar instanța supremă nu a amânat procesul. Mai mult, a audiat toți martorii și a decis ca inculpații, inclusiv Dragnea, să fie interogați pe 15 aprilie. Iar avocatilor li s-a cerut să fie pregătiți să pună concluziile finale. Instanța, după termenul din 15 aprilie, va rămâne în pronunțare.

Dragnea este atât de disperat, încât a luat în calcul inclusiv fuga din țară. Următorul pas din scenariu este o așa-zisă plecare în străinătate pentru un consult care să confirme sau nu necesitatea unei intervenții chirurgicale. Și să rămână acolo până când se va da ordonanța de amnistie.

Dacă rămâne, nu poate evita audierea, terminarea procesului și pronunțarea. Instanța va emite pe numele său un mandat de aducere, susţine Comisarul.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri