Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea, atac la președinte și discurs virulent, de candidat la prezidențiale

anca alexandrescu

În mod surprinzător sau nu, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut un discurs furtunos sâmbătă, la conferinţa judeţeană a social-democraţilor din Caraş-Severin.

Astfel, în discursul susţinut la conferinţa judeţeană a social-democraţilor din Caraş-Severin, Liviu Dragnea l-a atacat sâmbătă, în modul cel mai vehement și mai direct posibil, cu afirmații ce ar urma să fie susținute,  pe preşedintele Klaus Iohannis, susținând că acesta nu ar fi făcut ”absolut nimic” în cei patru ani de mandat care să fi ajutat România sau pe români.

”Ce-a făcut acest domn în România? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Este o întrebare atât de simplă: ce a făcut acest om cât a fost preşedinte? Eu nu am găsit un singur lucru, o acţiune, un gest care să fi ajutat România sau pe români, absolut nimic. În schimb am văzut că este deasupra legii. E de notorietate, sunt documente cu case mătrăşite. Dă socoteală? Nu! Zeci de dosare care au fost închise de către acelaşi om în jurul căruia face gardă să nu cumva să fie schimbat de acolo”, a spus Dragnea. El l-a mai criticat pe Iohannis pentru că ar fi blocat activitatea Guvernului prin refuzul de a numi noii miniştri, pentru contestarea legii bugetului de stat pe 2019 la Curtea Constituţională. De asemenea, Dragnea a mai spus că Iohannis ar vorbi ”de rău” România în exterior, în întâlnirile cu oficialii străini.

Discurs de candidat la prezidențiale

la scurt timp după discurs, analist politic Bogdan Chirieac a făcut un comentariu succint:

„Este un discurs de candidat la președinție. Da, cred că va candida, este președintele PSD și, în mod firesc, președintele PSD, cel mai mare partid din România, este și candidatul partidului la prezidențiale. A avut un discurs bazat pe fapte reale. De un an, Klaus Iohannis se află în grevă prezidențială. Ultima manifestare a acestei greve prezidențiale este atacarea bugetului la CCR”, a zis Bogdan Chirieac la Antena 3 în emisiunea Mihaelei Bârzilă.

„Da, în acest moment, Liviu Dragnea punctează”, a mai spus Bogdan Chirieac.

3 răspunsuri

  1. Băi dracnea,esti un penibil,cine dracul te votează ca presedinte în afară de cei din psd si apropiați,dacă tu vei ieși presedintele României, înseamnă că suntem o nație de cretini handicapați si să ne dăm foc în fața guvernului,
    JEGOSULE PENAL!

  2. După ce i-ați tăiat din prerogative,acum ai și pretenții.Huuooo !!!
    Dracu te mai vorbea,a satrap nemernic !!! La psihiatru cu tine,infractor nenorocit.

  3. Si uite cum scarpiciul asta sufera pentru copii si isi asuma meritele ca doar el a propus marirea alocatiilor …rusine ar trebui sa ii fie …
    “”Dupa ce bugetul intra in vigoare, Guvernul trebuie sa dea o ordonanta de urgenta pentru a modifica legea alocatiilor de stat pentru a se putea intr-adevar mari alocatiile”, a explicat Dragnea.

    UPDATE 21:05 In replica, deputatul liberal Robert Sighiartau i-a spus lui Liviu Dragnea ca ar fi putut taia din pensiile speciale pentru a mari alocatiile copiilor.

    „Taiati din pensiile speciale si puteti da copiilor alocatii. Pentru pensii speciale aveti bani, pentru clientela PSD aveti bani, pentru cele 27 de ministere si peste 150 de secretari de stat aveti bani, pentru amante, nepotisme. Distrugeti tara. Dati-va demisia!”, a spus Sighiartau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri