Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea face crize de isterie tot mai dese

liviu dragnea

Liviu Dragnea face crize de isterie din ce în ce mai dese și bea tot mai multe pahare. Foarte puțini mai ajung la el şi are atacuri de panică!

Liderul PSD a devenit pur și simplu dependent de Irina. Ea este, în acest moment, singurul om în care are cea mai mare încredere. Și este singura lui interfață cu cei cu care mai interacționează. Din ce în ce mai puțini.

Sursa citate de Comisarul spun că inclusiv relația cu Vâlcov s-a răcit foarte mult şi că persoana cu care-și petrece puținul timp liber avut la dispoziție este Ionel Arsene. La aceste întâlniri, se consumă din ce în ce mai multe pahare.

Liviu Dragnea se enervează din orice. Cea mai folosită expresie este: „Trebuie să le fac eu pe toate?”. Mai nou, nu este săptămână să nu ajungă un medic la Scroviștea.

La cel mai mic semn, la cea mai mică durere sau la cel mai mic simptom Dragnea cheamă medicul, pentru că îi este frică să nu fie otrăvit. Aceeași obsesie o are și Călin Popescu Tăriceanu, căruia i se aduce mâncare de acasă, la Parlament.

2 răspunsuri

  1. Gunoiul ăsta suferă de teama cumplită de un deznodământ fatal de care suferă orice dictator. Culmea, fără a ajunge unul! Cum îți așterni, așa și dormi. După gratii n-o să mai aibă coșmaruri din astea. Acolo i se va asigura liniștea la care tânjește acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri