Caută
Close this search box.

Mănăstire le-a făcut “dosar de audiență” lui Rareş Bogdan și Guşă

Ediția de joi a emisiunii ”Dosar de politician”, realizată de jurnalistul Silviu Mănăstire pe B1 TV, a reușit să surclaseze concurenţa de la Realitatea TV. Audienţele pe publicul comercial au fost aproape duble pe B1TV, în intervalul 21.00 – 23.00. De altfel, B1 TV a fost peste Realitatea pe toate tronsoanele măsurate de audiență: comercial ,urban, general.
La Realitatea TV, Cozmin Gușă a moderat propria emisiune avându-l invitat în studio pe Rareş Bogdan, cel care realiza până de curând emisiunea sa, inclusiv joia, dar a fost scos de pe post. Bogdan s-a arătat vădit deranjat de abordarea emisiunii, dar a evitat să între în polemică cu patronul postului.

Între cei doi oameni de la Realitatea continuă un război surd care afectează audienţele postului. Mai ales după ce Gușă a anunțat că va înființa un partid politic al televiziunii, iar Rareş Bogdan a confirmat tacit că va candida pentru PNL la Europarlamentare, Realitatea TV devenind astfel o platforma de propagandă politică explicită, nicidecum o instituție de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri