Caută
Close this search box.

Mihai Tudose susţine că lui Codrin Ştefănescu trebuie să i se taie picioarele de la pat

mihai tudose

Mihai Tudose i-a replicat şi el lui Codrin Ștefănescu, care spusese că PSD este singurul partid cu oameni normali: „Celor care le ies balaurii de sub pat e bine să nu-i contrazici”.

Întrebat la o conferinţă de presă despre afirmaţiile ale lui Codrin Ştefănescu, conform cărora PSD ar fi singurul partid cu „oameni normali”, Tudose a răspuns: „Pe unii care trăiesc în lumea lor e bine să nu-i contrazici. Se recomandă şi în tratatele de medicină. Lasă-l, are bau-baul sub pat, nu-l contrazice.

Celor care le ies balaurii de sub pat e bine să nu-i contrazici. Eventual le recomanzi să taie picioarele de la pat, ca să stea patul lipit de podea, să nu mai aibă loc bau-baul acolo”.

Duminică, la un miting de susţinere a PSD, unde au fost invitaţi şapte miniştri, secretarul general al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu, le-a spus celor prezenţi că „PSD este singurul partid românesc care nu este finanţat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalţi.

„Azi ne batem între români şi cei care sunt împotriva României. Să spuneţi tuturor – prietenilor, colegilor, familiei – lucrul acesta. Anul acesta ne batem pentru România!”, a mai spus Ştefănescu. Potrivit acestuia, întâlnirea din Piaţa Sfatului din Braşov este primul miting electoral al PSD din acest an, informează Comisarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri