Caută
Close this search box.

Ministrul Transporturilor cere schimbarea directorului general CFR Călători

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor a cerut, sâmbătă, schimbarea directorului general CFR Călători, pe motiv că nu cunoaște domeniul și proiectele din sistem.

Ministrul Transporturilor a solicitat reprezentanţilor statului în AGA înlocuirea din funcţie a directorului general al CFR Călători, Leon Bărbulescu, care nu cunoaşte proiectele la care trebuie să lucreze sau bugetul de care dispune, transmite Mediafax.

Lucian Cuc spune că nu poate să dea afară un director de la o companie care este guvernată în baza legii privind guvernanţa corporativă în întreprinderile de stat, dar că a avut discuţii cu reprezentantul în Adunarea Generală a Acţionarilor.

„Mi-am arătat nemulţumirea vizavi de activitatea domnului director de la CFR Călători. M-am supărat pe domnul director că s-a antepronunţat îinainte ca cei de la AGIFER să spună care au fost cauzele deraierii. Dânsul, în momentul în care a intrat în direct a demonstrat că avem un director care ne spune că trebuie să facem lucrurile ca să fie bine, să nu fie rău şi că este trezit din somn, atunci avem o problemă. Nu ştie ce buget, nu ştie ce proiecte are, nu ştie nimic”, a declarat ministrul.

Solicitarea lui Cuc vine după ce, în urmă cu o săptămână, în week-end, trei trenuri au deraiat în aceeaşi zi, iar vineri seară o altă garnitură de călători a blocat circulaţia în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri