Caută
Close this search box.

Nereguli în Capitală: Cluburile din Centrul Vechi au fost controlate și amendate

Poliţia Capitalei a efectuat, în noaptea vineri noapte, mai multe controale în cluburile din Centrul Vechii şi, în urma verificărilor, au fost aplicate amenzi de peste 20.000 de lei pentru nereguli la casele de marcat şi pentru nerespectarea legii privind paza şi protecţia, anunță Poliția Capitalei.

Poliţiştii au depistat nereguli în toate cluburile verificate.

În noaptea de 01/02 martie a.c., peste 80 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au desfăşurat controale la mai multe cluburi din perimetrul Centrului Vechi”, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit Poliţiei, la acţiune s-a verificat legalitatea funcţionarii acestor firme, legalitatea actelor de comerţ şi autorizaţiile de funcţionare.

„Pentru nereguli legate de casele de marcat, de respectarea legii privind paza bunurilor şi protecţia persoanelor au fost aplicate sancţiuni contravenţionale in valoare totală de peste 20.000 lei. De asemenea, în zilele următoare, reprezentanţii mai multor societăţi comerciale urmează a prezenta documentele care nu au fost găsite la punctele de lucru. În funcţie de datele ce au rezultat în urma acestor verificări, documentele vor fi prezentate Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului şi Serviciilor de Investigarea Criminalităţii Economice şi de Ordine Publică din Poliţia Capitalei”, precizează comunicatul de presă al Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri