Recenta decizie a ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a retrage acreditarea jurnaliștilor Ovidiu Oanță (Pro Tv) și Ionela Arcanu (Realitatea) i-a făcut pe jurnaliștii Radu Tudor și Mircea Badea, ambii de la Antena 3, să intre într-un dezacord major. În timp ce Tudor pledează hotărât pentru libertatea presei, Badea tinde să îi dea dreptate ministrului Justiției.

„Un politician european nu face așa ceva. Penibilul nu poate fi explicat. Presa trebuie să fie solidară.”, a scris Radu Tudor pe pagina sa de Facebook, citat de evz.ro.

Colegul său de televiziune, Mircea Badea, nu i-a împărtășit punctul de vedere: „Când o să fiu eu solidar cu niște jivine care întrerup declarațiile de presă zbierând obsesiile lor demente, cu niște javre care fac fake news cu intenție și misiune, cu niște potăi care apaludă abuzurile și atrocitățile altor descreierați, cu niște puroaie care se excită la tortură, ei bine atunci va pactiza și NATO cu ISIS, iar eu o voi lua cu sorcova deveselă prin sat.”, a postat Mircea Badea, tot pe Facebook, conform evz.ro.

257 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here