Caută
Close this search box.

Noua dictatură. Tudorel Toader interzice ziariști la Ministerul Justiției!

toader

Jurnaliștii Ionela Arcanu(Realitatea TV) și Ovidiu Oanță(Pro TV) nu au mai fost acreditați la Ministerul Justiției din ordinul lui Tudorel Toader. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat pentru HotNews.ro că jurnalistul va fi reacreditat „atunci când va respecta regulile de conduită”. La scurt timp, ministrul a revenit cu un alt mesaj: „Doamna premier m-a rugat să îl reacreditez”. Toader nu făcut însă nicio precizare despre Ionela Arcanu, arată realitatea.net.

Jurnalistul Ovidiu Oanță a publicat răspunsul primit de la Ministerul Justiției, care i-a refuzat cererea de acreditare. În motivarea respingerii cererii, Ministerul Justiției invocă Art. 18, alin 3 din Legea 544/2001.

Evenimentul are loc la două săptămâni după ce ministrul Tudorel Toader i-a amenințat pe ziariști într-o declarație de presă că le va retrage acreditările dacă aceștia continuă să îi pună întrebări.

”Vă promit următorul lucru: am pe masă solicitările de reacreditare pe 2019. În măsura în care nu dați curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit, voi proceda și eu în consecință”, a spus Toader, potrivit portalului ȘtirileProtv.ro.

Timp de aproape o oră, Tudorel Toader și-a prezentat bilanțul de la Ministerul Justiției. A vorbit despre Cartierul Justiției și penitenciare, însă a evitat subiectele importante: OUG 7 sau Secția de investigare a magistraților.

Ministrul Justiției Tudorel Toader a oferit o primă reacție pentru știripesurse.ro.

Întrebat cum explică gestul său, Tudorel Toader a afirmat pentru știripesurse.ro că „îi voi permite, atunci când va înțelege să respecte regulile de conduită”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri