Caută
Close this search box.

O casetă cu „abuzul sexual” a lui R.Kelly a fost înmânată autorităților americane

Un bărbat din SUA susține că a găsit o casetă video care ar arăta că R. Kelly „abuza sexual fete afro-americane minore”, potrivit BBC.

Gary Dennis a declarat reporterilor că a înmânat caseta autorităților după ce a descoperit-o în casa lui.

Kelly a fost acuzată luna trecută cu 10 cazuri de abuz sexual agravat, implicând patru presupuse victime, dintre care trei erau minore. Artistul R & B a negat apariția în videoclip și toate celelalte acuzații. Dacă este condamnat, el se va confrunta cu trei până la șapte ani de închisoare pe fiecare acuzație.

Gary Dennis, un asistent medical la domiciliu, a declarat că a dat peste materialul video în timp ce sorta o cutie de casete video vechi. El se uita la o casetă cu o înregistrare a unui meci de fotbal după ce a descoperit că a fost etichetată „R. Kelly”. El s-a așteptat să fie o înregistrare cu un concert vechi. În schimb, aceasta conținea abuzuri sexuale, afirmă el. Chiar dacă nu a intrat în mai multe detalii, Dennis a spus că l-a văzut pe „[R. Kelly] spunându-le ce să facă și ce să spună și se pare că el era în controlul camerei”. După descoperire, el a spus că are o „datorie morală” să notifice aplicarea legii și să o contacteze pe Gloria Allred, avocată care reprezintă femeile care pretind că au fost abuzate sexual de către R. Kelly. Caseta a fost apoi predată procurorului american pentru districtul estic din New York.

Gloria Allred a declarat că Dennis nu are nici o legătură personală cu cântărețul R & B și nu a avut nici o idee cum sau când a ajuns să posede caseta video, adăugând că prietenii i-au oferit în trecut înregistrări de la evenimente sportive. Ea a spus ca caseta pare să arate un incident diferit față de cele atribuite anterior lui R. Kelly, dar a recunoscut ca nu putea fi „100% sigură” că omul din filmuleț ar putea fi el.

„Îndoiala este evidentă aici”, a spus Steve Greenberg, avocatul lui R. Kelly. „Nu este el. Întrebarea mai mare este ceea ce fac autoritățile în legătură cu posesia lui Dennis a ceea ce ei cred că este pornografie infantilă în colecția lor de benzi”. „Este evident acum că s-a deschis sezonul de vânătoare împotriva lui R. Kelly”, a continuat Greenberg. „Este iresponsabil să continuăm să luăm speculațiile fiecărui Tom, Dick și Harry și să-l raportăm ca și cum ar fi adevărat”.

Kelly a fost arestat miercuri după ce nu a plătit 161.000 de dolari în sprijinul copiilor către fosta sa soție, Andrea Kelly, și a celor trei copii ai lor. El a fost eliberat vineri după plata datoriei. La începutul acestei luni a dat un interviu exploziv la CBS, în cadrul emisiunii „This Morning”, unde a negat înfuriat și cu lacrimi în ochi toate acuzațiile împotriva lui. „Nu am făcut chestia asta. Nu sunt eu”, a spus el, adăugând că „luptă pentru viața mea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri