Caută
Close this search box.

Orban explică de ce l-a ales pe Rareş Bogdan pentru a deschide lista PNL la europarlamentare

rareş bogdan

Ludovic Orban a explicat la Digi24 de ce a ales un jurnalist, respectiv pe Rareş Bogdan, cap de listă  pentru alegerile europarlamentare 2019.

„Rareș Bogdan e absolvent de științe politice. Nu e pentru prma oară în PNL, a mai fost membru, a fost președinte al organizației de tineret a Alianței Civice, care a fuzionat cu PNL.

Ulterior a urmat o carieră jurnalistică, nu a continuat activitatea în PNL, dar în cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constantă de opoziție față de orice comportament abuziv al puterii. Să ne aducem aminte numai de 10 august, pe anumite posturi de televiziune vedeai doar minciuni.

A fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE. Ieri a redevenit membru al PNL. A intrat într-o bătălie împotriva actualei puteri”, a spus Ludovic Orban la Jurnalul de seară.

Orban a spus că este decizia președintelui partidului cine apare în fruntea listei. El a adăugat că liberalii s-au gândit de mai mult timp la această variantă și a recunoscut că se bazează și pe publicul jurnalistului, pentru că acesta este face parte din bazinul de alegători anti-PSD.

„Rareș Bogdan se bucură de foarte mare încredere, are o cotă de încredere de aproape 30%. Beneficiază de încredere din partea publicului ne-PSD, pe care în mare parte l-a hrănit cu informații, cu adevăruri, cu dezvăluiri”, a spus Ludovic Orban.

Un răspuns

  1. Ca o mica paranteza, nu „persoana” sau „patriotismul” lui Rares Bogdan este „problema” ci „potentialul” de astazi al partidului „Bratienilor”, adusi de Antonescu la aproape treizeci la suta si care astazi au pierdut mai mult decat au castigat. Sincer, pentru dl. Rares Bogdan, mi-as dori (si numai pentru demnitatea lui umana) sa se auto-exluda de pe aceasta lista „pala” si sa inteleaga ca profesional, ca si jurnalist (aici, un „pic” ar trebui sa mai tempereze, nu directia, ci „pasiunea”, luand in considerare ca „dreptatea” nu a apartinut niciodata unei singure parti) ca ce a obtinut in ultima perioada nu-i va aduce nici personal si nici „cauzei” vreo satisfactie sau „plus”. Este si calitatea de reprezentant al tarii in Parlamentul European care (indiferent de cate „erori umane” au fost comise pana acum in alegerea „candidatului”) consider (precum Seneca) ca „errare humanum est sed perseverare diabolicum”. Si mai este (pentru fiecare reprezentant al fiecarei tari membre) si necesarul CV, apropape academic, cu vaste cunostinte politice, economice, juridice, sociologice, istorice si se prezuma, la modul onest, ca toate aceste „garantii” au fost verificate de partidele nationale, cu buna credinta si „candidatii” sunt „apti” pentru a „legifera” chiar si in conditii „nucleare” (ma refer la razboi real) in care „dusmanii” nu mai sunt partidele „caldute” si reprezentantii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri