Caută
Close this search box.

Orlando Teodorovici îl acuză pe jurnalistul Rareş Bogdan de trădare

psd

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-a calificat pe realizatorul tv Rareș Bogdan drept trădător, într-o declarație dată reporterilor la Parlament. Teodorovici a ripostat astfel la criticile lui Rareș Bogdan despre propunerea ministrului de Finanțe de a amâna votul în Consiliul UE pentru o listă neagră revizuită cu paradisurile fiscale.

”Ca să îi explicaţi şi colegului dumneavoastră diseară. O să aveţi un răspuns complet pe 7 iunie (când va fi anunțat votul pentru postul de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU, unde România și-a depus candidatura).

Când voi explica şi logica unui ministru care coordonează un întreg consiliu de miniştri… Vizavi de cei care insinuează, de ieri, azi, vă spun că sunt cei care trădează acest neam. Şi al dumneavoastră Rareş Bogdan, şi cine a mai declarat. Sunt cei care nu doresc decât răul acestei ţări”, a spus Teodorovici.

Eugen Teodorovici a încercat să scoată Barbados de pe lista neagră a paradisurilor fiscale sancționate de Uniunea Europeană, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale. Dezbaterea a avut loc luni, la Consiliul Afaceri Economice și Financiare (ECOFIN) de la Bruxelles prezidat chiar de Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri