Caută
Close this search box.

Protest al magistraţilor pe treptele Palatului de Justiţie din Bucureşti. Românii au venit să-i susţină

protest-magistrati

Magistraţii au protestat din nou, luni seară, pe treptele Palatului de Justiţie din Bucureşti, faţă de noile proiecte de OUG pentru modificarea Codurilor penale, faţă de Secţia specială de investigare a magistraţilor şi faţă de refuzul Guvernului de a abroga Ordonanţa 7. Magistraţii au fost susţinuţi de manifestanţi.

Magistraţii au avut coli albe cu mesaje precum „Adevărata urgenţă, cetăţenii oneşti”, „Respectaţi avizul Comisiei de la Veneţia”, „Respectaţi independenţa justiţiei”, „Magistraţi independenţi, cetăţeni liberi”.

Pe trotuarul de peste drum s-au aflat câteva zeci de manifestanţi care i-au susţinut. Aceştia au scandat „Rezistaţi, nu cedaţi”, „Justiţie, nu corupţie”. Printre ei s-a aflat şi actorul Mihai Călin, potrivit News.ro.

„PSD dispreţuieşte pur si simplu valorile democraţiei şi ale unui stat de drept. Trebuie să facem cumva să înţeleagă cât mai multe lume că magistraţii sunt oameni oneşti care nu fac asta pentru ei. (…)

Mii şi mii de magistraţi sunt conştienţi că, dacă suntem indiferenţi şi lăsăm această putere putredă să dea aceste ordonanţe, ajungem în dictatură”, a spus Mihai Călin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri