Caută
Close this search box.

Protestatarii, urare pentru Ion Iliescu: Tu eşti criminalul acestei ţări!

ion iliescu

Protestatarii #rezist au mers la locuința fostului șef de stat, duminica, de ziua lui. Ion Iliescu împlinește 89 de ani.

Protestatarii. i-au adus acestuia în faţa locuinţei un pat metalic. ‘Tu eşti criminalul acestei ţări. Noi îţi dorim la mulţi ani cu executare’, a strigat la portavoce protestatarul Marian Ceauşescu.

Fostul premier al României, Adrian Năstase, consider că gestul protestatarilor este extrem de periculos.

L-a făcut în mod evident să se retragă, să urmărească din locuinţa sa care acum este agresată de tot felul de indivizi cu anumite nemulţumiri sau frustrări – nu vreau să comentez -. Este nedrept ceea ce se întâmplă. Eu cred că este un lucru extrem de periculos, de jenant pentru societatea românească. Dărâmarea statuilor şi distrugerea unor legende până la urmă legate de momentele importante ale acestor ani de istorie politică nu ne ajută să fim mai puternici în relaţia noastră cu UE si în general cu vecinii şi marile puteri sau cu viitorul”, a declarat Adrian Năstase la Antena3.

Social-democraţii i-au transmis un mesaj fondatorului PSD:

Astăzi îl celebrăm pe părintele fondator al Partidului Social Democrat, promotorul valorilor social-democraţiei române moderne şi poate singurul preşedinte cu adevărat echilibrat şi solidar cu dezideratul bunăstării României. La mulţi ani celui pe care Adrian Năstase l-a numit “înţeleptul politicii româneşti”! La mulţi ani, Ion Iliescu!”, i-au transmis, duminică, reprezentanţii PSD fostului preşedinte Ion Iliescu, cu ocazia zilei sale de naştere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri