Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan, incendiar: ”Dragnea alerga după Codruța Kovesi, o hărțuia cu o bucată de șorici, apoi amesteca zahărul în cafeaua lui Gabriel Oprea!”

Incendiar: chiar la începutul emisiunii ”Jocuri de putere” de duminică seara, realizatorul și prezentatorul Rareș Bogdan s-a dezlănțuit și a anunțat că a fost atacat puternic de Liviu Dragnea, pe care îl numește ”infractor” și despre care a spus apoi lucruri extrem de directe și tranșante!

”Dragnea vorbește de patriotism? El care ne-a pricopsit cu cel mai prost și incompetent guvern din ultimii 100 de ani! El care, împreună cu celălat dement, Darius Vâlcov, prăbușește economia României în fiecare zi: au preluat o țară cu inflația 0 în ianuarie 2017 și a aus-o la inflație! Dragnea fuge ca de foc de problema economică, au dat în cap companiilor românești cu OUG 114, au transformat România într-o țară instabilă și impredictibilă, au promis șase spitale regionale și nu au început licitația nici măcar pentru unul dintre ele! Guvernează România ca pe propria moșie, amenința jurnaliști și instituții media, ca Rise Project și HotNews, de la care au plecat cei mai buni jurnaliști!”

S-au lăudat că au scos România din noroaie, eu vă pot prezenta 4 ore imagini cu cele mai grele noroaie în toată România!

ȘI mai presus de orice, acest infractor alerga după Laura Codruța Kovesi și o hărțuia cu o bcată de șorici frecată cu sare mare, de se speria biata femeie! Tot el freca cu o linguriță zahărul din cafeaua lui Gabriel Oprea… Un astfel de individ ne insultă și ne amenință pe noi, jurnaliștii onești, care am stat și stăm în picioare? El mă atacă și mă acuză că mi-am petrecut nu știu ce vacanță cu un coleg de facultate, care are acum o funcție importantă?!” (foto QMagazine)

Un răspuns

  1. Bine ar fi sa avem cat mai multi oameni precum Rares Bogdan, un om care nu se uita frumos la infractori si le da exact ce merita si ce-i supara teribil: ADEVARUL!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri