Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan, președinte! Ipoteza bombă care zguduie lumea politicii

rareş bogdan

Prezentatorul TV, Rareș Bogdan, ar putea ajunge într-o poziție incredibilă, în mediul politic. Deocamdată este doar o ipoteză, însă există indicii că această ipoteză s-ar putea confirma.

“Rareş Bogdan, preşedinte PNL, iar Laura Codruţa Kovesi, preşedinte al României. Primul, acceptat de Iohannis şi împins în faţă de Washington, iar Kovesi promovată de cancelarul Angela Merkel. Cu sprijinul Franţei. Undeva, cele două scenarii se află în contradicţie. Și din această contradicţie ne putem aştepta la tensiuni majore. Pentru mulţi, surpriza este totală în ceea ce-l priveşte pe Rareş Bogdan, cunoscut până în prezent exclusiv ca jurnalist. Un susţinător constant şi un apropiat al preşedintelui Kaus Iohannis. Un avocat dedicat, pe de-o parte, ideii de unificare a opoziţiei politice iar, pe de altă parte, cooptării într-o acţiune comună de avergură a comunităţii #Rezist. În plan politic, oficial, numele său nu a mai fost niciodată vehiculat. Neoficial însă, de mai multe ori, au existat tentative de promovare a sa. De fiecare dată, din direcţia PNL.”, scrie jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, pe stiripesurse.ro.

Totuși, Laura Codruța Kovesi a declarat recent, cu faor-play, că nu intenționează să candideze la președinția României și că intențiile și motivațiile sale se leagă de Parchetul european.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri