Caută
Close this search box.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, reacţie la construirea unui metru de autostradă între Putna şi Voroneţ

răzvan cuc

Ministrul Transporturilor spune că înţelege demersul omului de afaceri sucevean Ştefan Mandachi. Răzvan Cuc chiar declară că îl motivează. În paralel, autorităţile locale din comuna în care omul de afaceri a construit metrul de autostradă simbolic spun că este vorba despre o ilegalitate. Nu avea autorizaţie de construire şi a schimbat destinaţia unui teren agricol.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, spune că înţelege „demersul oricărui român, pentru că, într-adevăr, răbdarea a ajuns la o limită și lucrul acesta nu poate decât să ne impulsioneze și mai mult ca să accelerăm proiectele, să modificăm legislația, să facem proceduri mai simplificate. Înțeleg demersul domnului, antreprenorului din Suceava. Nu am în program să merg să văd metrul de autostradă dar repet, îi înțeleg demersul omului, noi lucrăm conform legislației”, explică Digi24.

Un om de afaceri din Suceava a construit în mod simbolic primul metru de autostradă din Moldova. Supărat pe lipsa de inițiativă a autorităților și dezinteresul față de construcția autostrăzilor, Ștefan Mandachi a contractat o firmă de specialitate care a construit un metru de autostradă, între Putna și Voroneț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri