Caută
Close this search box.

RCS & RDS închide cele opt televiziuni regionale Digi24

digi24

Cele opt televiziuni regionale ale Digi24 se închid, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea RCS & RDS de a retrage licenţele. Posturile locale Digi24 vor înceta să mai emită începând din 27 martie 2019.

RCS-RDS, care deţine drepturile TV pentru Liga 1 şi se va înscrie la negocieri şi pentru noul contract, merge din măsuri importante în măsuri importante.

Şefii staţiilor locale le-au transmis deja angajaţilor decizia luată de la cel mai înalt nivel, iar lucrurile se pun în mişcare. Cei care au contracte pe perioadă determinată nu vor mai avea prelungită relaţia cu postul de televiziune.

Cei care au contracte pe perioadă nedeterminată vor primi din partea conducerii propuneri pentru a ocupa alte poziţii.

Digi 24 a decis să nu mai prelungească înţelegerile cu unii dintre angajaţii din Bucureşti, iar aceasta a dus la plecarea mai multor reporteri, editori şi producători, dar şi a lui Tudor Muşat, unul dintre prezentatorii de imagine ai canalului Digi 24.

Aflat la Digi 24 din martie 2014, Tudor Muşat este una dintre figurile marcante ale postului şi vorbeşte deschis despre ruptură: „Relatia de colaborare cu postul este bazata pe un contract de prestari servicii intre doua societati comerciale (firma mea si Digi24). Ca atare, o forma de colaborare flexibila. Acest contract a fost bazat pe proiecte care, de-a lungul celor 5 ani, au imbracat diverse forme: „Romania 24”, „24 intr-o ora”, „Impartial”, precum si alte proiecte editoriale punctuale. În momentul de fata nu exista un nou proiect in care sa fiu implicat, ca atare si respectivul contract de prestari servicii dintre parti inceteaza, este suspendat. Daca vom mai avea proiecte comune in viitor ramane de vazut”, a declarat cunoscutul prezentator, conform ProSport.

Un răspuns

  1. Se inchid unitatile militare!??…Romania fara securisti!
    Bravo Dragnea!
    Bravo PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri