Caută
Close this search box.

Româncă desfigurată de 10 minori în fața casei din Anglia. ”Niciun vecin nu a ieșit”

O româncă de 34 de ani care locuiește în orașul englez Doncaster a fost bătută cu brutalitate de mai mulţi tineri, chiar în faţa casei sale.

Anca a povestit pe contul ei de Facebook întâmplarea șocantă. Aceasta ieșise de la serviciu, după 10 ore de lucru, iar când şi-a parcat maşina în faţa casei zece adolescenţi au trecut pe lângă ea şi au început s-o înjure.

Pentru că le-a cerut să vorbească mai încet să nu-i trezească pe copiii ei, care dormeau, adolescenții s-au năpustit asupra ei şi au lovit-o cu brutalitate.

Tânăra a povestit că a sunat la poliție, dar nimeni nu s-a prezentat să-i ia o declarație. Conform spuselor sale, oamenii legii au spus că sunt foarte ocupați peste o săptămână o să o contacteze cineva.

După ce povestea româncei a devenit publică, poliţia a anunţat că a deschis o anchetă pentru prinderea agresorilor.

”Acum 48 de ore am fost atacată pe propriul drive, seara, după muncă de 10 adolescenţi. Eram lângă maşină şi ei treceau prin faţa casei mele, urlând. M-au văzut şi m-au înjurat. Le-am spus să vorbească mai încet că dorm copiii. Au început să urle şi mai tare şi una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus să facă linişte sau chem poliţia. Atunci au luat foc şi au sărit pe mine. Nici un vecin nu a ieşit.

Au spart gardul şi maşina unei prietene care şi-a lăsat maşina la mine pe drive. Am reuşit să intru în casă şi să sun poliţia, timp în care băteau cu picioarele în uşa mea. După un timp s-a făcut linişte şi i-am văzut urcându-se 3 dintre ei într-un SUV negru şi restul au fugit pe străduţe.

Am fost la spital, nu este nimic fracturat. Au trecut 48 de ore şi poliţia nu a apărut. Au sunat după 24 ore să îmi spună că sunt ocupaţi pe timpul weekend-ului şi că sapt viitoare o să mă sune un ofiţer să îmi ia o declaraţie telefonică. Apoi să mai aştept câteva zile un ofiţer disponibil să îmi ia şi o declaraţie scrisă.

Cu alte cuvinte: poliţia nu se implică, mai ales că sunt minori. Ţineţi cont că s-au comis 5 infracţiuni: offences against the persons(greviously bodily harm), trespassing, robbery, hate crime şi damage to the property iar poliţia nu s-a implicat deloc!”

Un răspuns

  1. uite de asta trebuie un pistol , impuscati agresorii fara nici o remuscare -aparare incognito

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri