Caută
Close this search box.

România răsturnată.”Mazăre se plimbă în Madagascar, Ghiță e bine mersi în Serbia, iar Florea o cheamă pe Kovesi la Poliție”!

”În timp ce Radu Mazăre se plimbă în Madagascar, iar Sebastian Ghiță își vede liniștit de afaceri în Serbia, Kovesi este chemată să dea cu subsemnatul săptămânal la Poliție. Adina Florea a găsit marele corupt al României!

Kovesi este considerată de procurorul lui Toader și Dragnea un pericol social pentru că l-ar fi adus în țară „în mod abuziv” pe Nicolae Popa, implicat în cea mai mare înșelăciune post-decembristă, în urma căreia sute de mii de persoane au fost furate.

Este un nou abuz pe care îl face Secția specială înființată la ordinul lui Liviu Dragnea pentru a-i intimida și controla pe magistrați. Prin intermediul acestei secții, magistrații care nu convin actualei puteri sunt hărțuiți și împiedicați să-și facă treaba, așa cum a arătat USR încă de la începutul discuțiilor pe tema înființării Secției speciale.

Oficialii europeni o laudă pe Kovesi, în timp ce, în țară, penalii își folosesc toate pârghiile pentru a-i terfeli imaginea și a o împiedica să acceadă în funcția de procuror șef al Parchetului European.

Soluția este votul. Pentru a scăpa de penalii din funcții publice care subminează sistemul de justiție. Pe 26 mai avem alegeri. Acolo unde justiția, Parlamentul sau partenerii internaționali nu au reușit, trebuie să reușim noi, prin vot. Acolo, la vot, puterea este a noastră, a cetățenilor onești din această țară.” , se arata in comunicatul USR, Uniunea Salvați România, postat pe Facebook.

Acest comunicat vine după ce fosta șefă  DNA a fost pusă sub control judiciar, joi seara, după mai bine de 6 ore de audieri la nou înființata Secție pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) . Ea trebuie acum să se prezinte săptămânal la Poliție și nu are voie să părăsească țara fără acord. De asemenea, nu mai are voie sa lucreze ca procuror pentru o perioadă de 60 de zile.

Toate acestea în perioada în care Parlamentul Europei susține cu tărie numirea ei în funcția de procuror-șef european, negociind această numire cu reprezentanții comisiilor europene. (foto adevărul.ro)

Un răspuns

  1. Sectia Speciala de anchetare a magistratilor nu este altceva decat Gestapo-ul puterii politice instalate la putere in Romania care reprezinta interesele ciumei rosii .Aveam institutii democratice care se controlau unele pe altele ca in orice stat democratic,dar cand infiintez ceva special o unealta de intimidare nu mai poti vorbi ca Romania este un stat democratic ceea ce ar trebui sa revolte orice cetatean cinstit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri