Caută
Close this search box.

S-a trezit. Codrin Ștefănescu îl amenință pe Klaus Iohannis: ”Avem și noi idei. Avem multe idei de referendum”!

codrin ştefănescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus, duminică, la Brașov, că are și PSD idei pentru referendum, cu ”bătaie” la declarația președintelui Klaus Iohannis, care a anunțat că a început să reevalueze ideea unui referendum pentru a da românilor votul înapoi, conform Mediafax.

„Acum ne anunță Klaus Werner Iohannis, în frac și în papion, că vrea referendum. Avem și noi idei de referendum. Credeți-mă, avem multe idei de referendum, de exemplu în referendum putem spune ?”, a declarat, duminică, la Brașov, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, citat de stiripesurse.ro.

Acesta a transmis și un mesaj de unitate: ”Uniți vom învinge și vom câștiga bătălia pentru România, pentru că anul acesta bătălia se dă pentru țara noastră, pentru România Nu pentru altceva. Ieri la Sinaia s-au lansat adversarii noștri în frac și la papion, ei așa vor să conducă România. Noi construim șosele, școli, străzi, punem gaz, asfaltăm, ei în frac și la papion își dau între ei diplome, premii, Noi pe șantiere, ei la cazinouri în frac”.

Președintele Klaus Iohannis declara, sâmbătă, la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus” de la Sinaia, că a început să reevalueze ideea unui referendum pentru „a da românilor votul înapoi”, deoarece numai așa românii pot arăta că nu mai sunt de acord „cu felul în care PSD strică legile justiției”, în condițiile în care, așa cum arăta președintele Iohannis, ”guvernarea PSD a eșuat”. (foto Aktual 24)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri