Caută
Close this search box.

Șalupă cu o tonă de droguri, capturată în Delta Dunării

O şalupă în care era aproape o tonă de stupefiante s-a răsturnat pe braţul Sfântu Gheorghe. Câţiva pescari au scos din apă mai multe pachete cu droguri, anunță TVR.

O ambarcațiune în care se aflau 980 de kilograme de cocaină a fost descoperită în apropiere de localitatea Sfântu Gheorghe, abandonată se pare de niște cetățeni spanioli după ce marfa ar fi fost descărcată de pe o navă.

La verificări, s-a constatat că pachetele cu cocaină erau ascunse în fundul dublu al șalupei. Nu există nicio confirmare oficială asupra capturii, anchetatorii recunoscând doar faptul că ambarcațiunea plutea în derivă, pe mare, în apropierea localității Sfântu Gheorghe. Nici Garda de Coastă și nici DIICOT nu comentează despre captura de droguri.

Pe surse, se pare că ar fi vorba despre cocaină produsă, cel mai probabil, în Columbia, iar accidentul s-ar fi produs deoarece traficanţii care conduceau ambarcaţiunea erau sub influenţa drogurilor.

Din primele informaţii, anchetatorii au ajuns la concluzia că marfa urma să fie transferată în camioane şi maşini care aşteptau la mal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri