Ca și cum nu ar fi fost destule probleme, scena internă din România este zguduită de un nou scandal uriaș, de data aceasta în lumea atât de controversată a fotbalului! Fostul internațional Florin Prunea i-a adus acuze grave președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, cu privire la alegerile pe care le-a câștigat în urmă cu un an, conform ziariștilor GSP. În aprilie 2018, actualul șef de la Casa Fotbalului a obținut un nou mandat, al doilea, după ce și-a învins extrem de clar candidații și în mod special pe fostul internațional al Generației de Aur, Ionuț Lupescu.

Florin Prunea, acuze extrem de grave pentru Răzvan Burleanu: ”Voturile s-au cumpărat pe bani”

”Lupescu a pierdut alegerile pentru că n-a vrut să dea bani! FRF și Burleanu au cheltuit mulți bani, chiar și cu o seară înainte de alegeri. S-au dat mulți bani la RIN cu o seară înainte, s-au dat milioane de euro! Voturile s-au cumpărat pe bani. S-au dat și bani în mod personal. De asta a pierdut Lupescu alegerile, pentru că a avut o campanie corectă”, sunt acuzele pe care i le aduce Florin Prunea lui Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, în vârstă de 34 de ani, a câștigat la distanță al doilea mandat de președinte al Federației Române de Fotbal. El a primit 168 de voturi prin care i-a învins pe contracandidații săi Ionuț Lupescu – 78 de voturi și Marcel Pușcaș – 8 voturi. Cel de-al patrulea candidat pentru șefia forului de la Casa Fotbalului, Ilie Drăgan, nu a primit niciun vot, scriu cei de la Fanatik.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 2 =