Caută
Close this search box.

Scandal uriaș în România.”Voturile s-au cumpărat pe bani. Au dat milioane de euro să câștige”!

împrumutul

Ca și cum nu ar fi fost destule probleme, scena internă din România este zguduită de un nou scandal uriaș, de data aceasta în lumea atât de controversată a fotbalului! Fostul internațional Florin Prunea i-a adus acuze grave președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, cu privire la alegerile pe care le-a câștigat în urmă cu un an, conform ziariștilor GSP. În aprilie 2018, actualul șef de la Casa Fotbalului a obținut un nou mandat, al doilea, după ce și-a învins extrem de clar candidații și în mod special pe fostul internațional al Generației de Aur, Ionuț Lupescu.

Florin Prunea, acuze extrem de grave pentru Răzvan Burleanu: ”Voturile s-au cumpărat pe bani”

”Lupescu a pierdut alegerile pentru că n-a vrut să dea bani! FRF și Burleanu au cheltuit mulți bani, chiar și cu o seară înainte de alegeri. S-au dat mulți bani la RIN cu o seară înainte, s-au dat milioane de euro! Voturile s-au cumpărat pe bani. S-au dat și bani în mod personal. De asta a pierdut Lupescu alegerile, pentru că a avut o campanie corectă”, sunt acuzele pe care i le aduce Florin Prunea lui Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, în vârstă de 34 de ani, a câștigat la distanță al doilea mandat de președinte al Federației Române de Fotbal. El a primit 168 de voturi prin care i-a învins pe contracandidații săi Ionuț Lupescu – 78 de voturi și Marcel Pușcaș – 8 voturi. Cel de-al patrulea candidat pentru șefia forului de la Casa Fotbalului, Ilie Drăgan, nu a primit niciun vot, scriu cei de la Fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri