Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiță nu mai candidează la europarlamentare şi atacă din nou DNA

dosare de corupţie

Sebastian Ghiță, care, în urmă cu câteva săptămâni, spunea că va fi primul candidat pe lista Partidului România Unită pentru alegerile europarlamentare, a decis să nu mai candideze și să se retragă de pe lista PRU.

Ghiță lansează un nou atac la adresa Direcției Naționale Anticorupție, susținând că procurorii „continuă să promită celor care vor să „colaboreze” protecție asigurată de DNA”.

„Cercetează fapte din 2010 !!! Pe care le-au mai cercetat de 10 ori până acum. Și unde au dispus expertize care au arătat că prejudiciul este ZERO.

Continuă să întrebe orice om dacă știe ceva rău despre Sebastian Ghiță și continuă să promită celor care vor să „colaboreze” protecție asigurată de DNA. Continuă să trimită adrese la sute de persoane fizice și juridice pentru a intimida. Amestecul DNA în politică este nepermis!”, mai susține Sebastian Ghiță, potrivit Hotnews.

El amenință că va sesiza procurorii de la Secția specială de anchetare a magistraților „în legătură cu aceste fapte” și va căuta metode să lupte „împotriva acestor practici ilegale”.

Sebastian Ghiță a mai sesizat Secția pentru anchetarea magistraților a Adinei Florea, rezultatul fiind întocmirea a două dosare penale pe numele fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri