Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiţă o jigneşte incredibil pe Laura Codruţa Kovesi

sebastian ghiţă

Fugarul Sebastian Ghiţă şi-a făcut din nou apariţia, telefonic, la România TV, cu o zi înainte ca Laura Codruţa Kovesi să fie din nou audiată la Secţia Specială şi ca Parlamentul European să decidă următorii paşi, în cazul selectării procurorului şef european.

”Fătuca asta nu are nici 3 clase”, a spus Sebastian Ghiţă despre Kovesi la România TV. El a acuzat-o apoi din nou că s-a întâlnit cu el în vie şi că este vândută străinilor, relatează Aktual24.

”Doamna Kovesi să îmi spună cum a putut să permită acelor doi oameni, dacă le pot spune oameni, Onea şi Negulescu, să facă fărădelegi. Crede că dacă îşi face carieră pe fărădelegi face bine? Dacă într-o zi vor simţi cei doi că nu mai au nicio şansă, o să toarne tot.

Oare s-a terminat lumea cu doamna Kovesi, nu mai există procuror care să facă dreptate în ţară? Nu poţi să faci bine apelând la rele, nici chip cioplit. Fătuca asta nu are nici 3 clase.

Ştiţi de mă distrează doamna Kovesi? ‘Nu m-am văzut cu Ghiţă în vie!’. Să spună unde ne-am văzut, dacă nu vrea să spună unde nu ne-am văzut. Nu am nicio frică. Kovesi e vândută străinilor şi de 14 ani a supravegheat hoţia. A fost pusă să îi protejeze pe ăia. Banii noştri s-au dus afară, sub marea grijă şi oblăduire a procurorului general al României.”, a declarat Sebastian Ghiţă.

Potrivit unui comunicat al Parlamentului European, pe 7 martie se vor stabili următorii paşi în cazul desemnării Procurorului European. Mai exact, dacă va fi şi un vot în plen privind candidatura Laurei Codrutei Kovesi sau se va lua o decizie comună parlament – consiliu, fără alt vot.

Laura Codruta Kovesi a fost citată pe 7 martie, la Secţia de investigare a magistraţilor, pentru a fi audiată în dosarul în care fosta şefă a DNA este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri