Sebastian Ghiță anunta că îşi va trimite oamenii de PRU să-i atace pe manifestanţii anti Tudorel Toader.

Declaraţia, la 1 h 39 min:

Scăpat momentan de titulatura de fugar şi cu ambiţii electorale, Sebastian Ghiţă pare că se crede invincibil. Şi asta rezultă şi din comentariile făcute de fostul deputat PSD, inculpat în nenumărate dosare de corupţie.

Într-o intervenţie telefonică la televiziunea pe care o controlează, România TV, Ghiţă i-a ameninţat cu bătaia pe protestatarii #rezist.

„Daca le mai prindem pe bandele #rezist cum am vazut astazi la Ministerul Justitiei s-ar putea sa se intalneasca cu niste cetateni de la Partidul Romania Unita ca sa le dea niste suturi in fund sa ii trimitem acasa. Daca politia nu intervine o sa ne luam la bataie cu ei.

Cum ii vom prinde distrugand institutii, o sa le dam o mama de bataie sa plece acasa sa ne lase in pace”, a fost reacţia lui Sebastian Ghiţă, potrivit unei relatari pe Facebook a lui Catalin Tenita.

Nici prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, nu a primit un tratament mai civilizat din partea lui Ghiţă.

„Cine este Timmermans, un domn din Olanda care ne-a umilit. A venit azi sa primească un premiu de la oamenii lui Soros. Ce păcăleala ne face (sic!) SNSPA şi Negrescu”, a mai spus Ghiţă, potrivit România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here