Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiță, tornadă de acuzații la adresa fostei șefe DNA: Mi-a amenințat familia! Kovesi conducea grupul infracțional din Prahova

sebastian ghiţă

Fugarul Sebastian Ghiță, proaspăt candidat la europarlamentare, lansează o adevărată tornadă de acuzații la adresa fostei șefe DNA, declarând că i-a amenințat familia și că, in realitate, a condus grupul infracțional din Prahova.

Sebastian Ghiță a vorbit, duminică, la ”Ediție Specială” de la Antena 3 despre o parte dintre dovezile pe care le au procurorii împotriva Laurei Codruța Kovesi, afirmând că deja faimoasa ”circulară” privind martorii cu identitate acoperită a fost dată pentru a acoperi acțiunile procurorilor de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu și Lucian Onea.

Circulara ține de o dovadă obținută de procurori că doamna Kovesi conducea grupul infracțional de la Prahova. A dat acea circulară pentru a-i acoperi pe Onea și Negulescu. În dosarul meu nu numai că sunt martori falși. 

Serghei Petruș nu există nici ca cetățean, nici ca identitate protejată, este o inveție făcută ca să producă un înscris. Totul se petrecea clasificând aceste declarații și proceduri ca secret.

Justiția, oriunde în lume, este un serviciu public. Trebuie făcută fără elemente secrete. La probe trebuie să aibă acces toți participanții la un proces penal. Această circulară le-a dat voie lui Negulescu și Onea să le transmită judecătorilor doar ce doreau ei din înregistrările video. Legea prevede expres că depozițiile martorilor cu identitate protejată trebuie înregistrate video, ca judecătorul să se convingă că este o mărturie reală. Cei de la Prahova aveau camere numai când voiau” a spus Sebastian Ghiță la Antena 3.

Ghiață a mai spus că Laurei Codruței Kovesi i s-a permis accesul la audieri alături de ofițerul SPP care o protejează.

Omul de afaceri spune că nu revine în țară și acuză în continuare manevre oculte și ilegale din partea DNA.

”Doamna Kovesi încă mai conduce elemente ale grupului infracțional organizat, care vor dori să se răzbune. Un anumit domn Bulancea a încercat pe parcursul acestor ani să îmi amenințe și să îmi șantajeze familie. Chiar și zilele acestea fac lucruri învățate de la Kovesi. Amenință martori, nu înregistrează declarații. Dacă această tevatură nu se termină în România, o să continuăm să ne luptăm” a continuat Ghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri