Caută
Close this search box.

Simona Halep, ce meci cu emoții, dar și ce spectacol!

simona halep

Ce meci, ce meci la Indian Wells! Simona Halep – Kateryna Kozlova. Constănțeanca noastră, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, evoluează în această seară pentru un loc în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din deşertul californian se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

În primul set, Simona Halep a condus-o pe jucătoarea ucaineană (96 WTA) cu 5-3 și a avut minge de set, dar ucraineanca a revenit spectaculos și a întors rezultatul de partea sa, conducând cu 6-5. În acea pauză, Simona Halep și-a pus prosopul în cap pentru a se relaxa. Până la urmă, decizia s-a dovedit a fi una inspirată, Halep ducând setul în tie-break, iar acolo impunându-se fără emoții.

În setul doi Simona a fost de-a dreptul genială, făcând și spectacol în arenă cu aproape fiecare lovitură, în pofida replicii foarte bune a adversarei sale!

Simona Halep – Katerina Kozlova 7-6, 7-5

Marea noastră campioană este în optimi la Indian Wells și continuă superba cursă de revenire pe locul 1 mondial! În optimile de finală, fostul lider mondial din WTA o va întâlni pe câştigătoarea meciului care se va disputa între letona Jelena Ostapenko, cap de serie numărul 22, şi cehoaica Marketa Vondrousova, locul 61 WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri