Caută
Close this search box.

Simona Halep, încă un șoc mondial. Cea mai bună din lume!

Fostul lider mondial din circuitul WTA, Simona Halep (în prezent locul 2 WTA) a reușit lovitura lunii februarie! Între multe alte realizări al Simonei Halep, se numără și aceea în care românca a fost câștigătoarea unui fantastic schimb de mingi,  încheiat în stil de mare campioană. Totul s-a petrecut în partida disputată de a doua jucătoare de tenis a lumii în compania sportivei din Canada, Eugenie Bouchard, fostă nr.5 mondial, în cadrul turneului de la Dubai. Lovitura prin care Halep s-a desprins la 2-0 în setul secund a ajuns cea mai frumoasă a lunii februarie pe plan mondial!

Mai întâi a fost defensiva perfectă pusă în scenă de Simona Halep la un backhand în lung de linie trimis de Bouchard. Românca a returnat în ultima clipă smash-ul jucătoarei din Canada, apoi a găsit un passing de zile mari care avea să închidă punctul și să ridice efectiv în picioare asistența. Publicul a aplaudat momente bune reușita lui Halep. Și Bouchard a privit descumpănită către unghiul unde a trimis fostul lider mondial.

Între timp, Halep a ajuns în Statele Unite pentru turneul de la Indian Wells. Românca a învins-o pe Barbora Strycova în meciul de debut și se pregătește acum de jocul cu Kateryna Kozlova, din turul III (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri